Soovituste haldamine, mis kuvatakse Apple TV rakenduses
Apple TV rakenduses on võimalik hankida ainult teile, või kui teie kodus on Apple TV-s mitu kasutajaprofiili, siis kõigile kohandatud soovitusi. For All of You soovitused võtavad arvesse iga kasutaja individuaalset maitset ja vaatamisajalugu, et leida midagi, mis sobib kõigile.
For All of You soovituste seadistamine
Avage Apple TV-s Apple TV rakendus
.
Avage küljeriba, seejärel valige Home.
Liikuge alla reale For You, seejärel valige rea ülemisest paremast nurgast profiiliikoon
.
Esiletõstmisel kuvatakse nupul silt Set Up.
Valige Set Up, seejärel valige üks või mitu lisatavat või eemaldatavat kasutajaprofiili.
Kui kasutajat ei kuvata, siis valige Add Users to Apple TV, seejärel järgige ekraanil kuvatavaid juhiseid.
Kui olete lõpetanud, siis valige OK.
Märge: Kui teil on valitud ainult kaks kasutajat, siis on rea nimeks For Both of You.
Kui For All of You soovitused on seadistatud, siis valige For All of You rea ülemisest paremast nurgast Edit, et määrata millised kasutajad kaastakse soovitustesse.
Funktsiooni Shared with You sisse või välja lülitamine
Kui keegi saadab teile rakenduses Messages filmi- ja saatesoovitusi, siis kuvatakse need soovitused Apple TV rakenduse Home-kuvas.
Saate lülitada rea Shared with You välja rakendusest Settings.
Avage Apple TV-s rakendus Settings
.
Valige Users and Accounts, seejärel valige kasutaja, kes on määratud kui Default User.
Liikuge jaotisse Shared with You, seejärel valige järgmine toiming.
Funktsiooni Shared with You sisselülitamine: valige Shared with You, seejärel valige Allow on this Device ning kinnitage iPhone'is, iPadis või Apple Watchis kuvatavas märguandes.
Funktsiooni Shared with You väljalülitamine: valige Shared with You, et see oleks olekus Off.
Märge: Shared with You kuvatakse ainult vaikekasutaja jaoks. Vt. Apple TV vaikekasutaja vahetamine.
Soovituste lisaseadete kohta vt. lõiku Apple TV rakenduse seadete muutmine Apple TV-s.