Uživatelská příručka pro iCloud
- Vítejte
-
-
- Přihlášení k webu iCloud.com a jeho používání
- Přizpůsobení a použití dlaždic domovské stránky
- Apple Pozvánky
- Keynote
- Numbers
- Pages
-
- Fotky na webu iCloud.com – přehled
- Prohlížení fotek a videí
- Vyhledávání fotek a videí
- Skrytí fotek a videí
- Nahrávání a stahování fotek
- Přidání nebo úprava názvu, popisku nebo jiných metadat
- Organizace fotek a videí
- Přidávání fotek a videí do alba Oblíbené
- Přehrávání prezentace fotek
- Mazání a obnovování fotek a videí
- Obnovení souborů a informací
- Používání iCloudu na počítači s Windows
- Získání další nápovědy k iCloudu
- Právní upozornění a uznání práv třetích stran
- Autorská práva a ochranné známky
Mazání sdílených složek na webu iCloud.com
Přejděte na icloud.com/notes a přihlaste se ke svému účtu Apple (pokud je to potřeba).
Zvolte
vedle sdílené složky, kterou chcete smazat. (Na počítači podržte ukazatel nad složkou, dokud se nezobrazí
.)
Pokud na telefonu nebo tabletu seznam složek nevidíte, ujistěte se, že máte seznam složek otevřený.
Zvolte Smazat složku.
Stane se některá z těchto věcí:
Pokud jste vlastník: Složka se odstraní ze zařízení všech uživatelů, kteří ji sdílejí. Své nedávno smazané poznámky můžete obnovit ve složce Nedávno smazáno.
Poznámky ze smazané složky se přesunou do složky Nedávno smazáno, kde zůstanou 30 dní. Během této doby si je pořád můžete zobrazit a případně je obnovit. Po uplynutí 30 dní se poznámky trvale odstraní z iCloud.com a ze všech zařízení Apple, na kterých jste přihlášeni pod stejným účtem Apple. Další informace najdete v části Mazání a obnovování poznámek na webu iCloud.com.
Pokud jste účastník: Složka se odebere pro vás, ale vlastník a ostatní účastníci budou mít ke složce a k jejímu obsahu přístup i nadále. Složka se nepřesune do složky Nedávno smazané. Složku můžete znovu otevřít a upravit tak, že použijete původní odkaz, kterým vám ji její vlastník nasdílel (pokud mezitím složku nepřestal sdílet).